De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (2024)

De 25 X beste halal restaurants in Amsterdam

Als je een liefhebber bent van halal eten, word je in Amsterdam zeker verwend met keuzes. De stad heeft een diverse en levendige halal eetscene die voor ieder wat wils biedt.

Of je nu zin hebt in een gezellig ontbijt, een stevige lunch of een romantisch diner, je zult een halal restaurant vinden dat aan je behoeften voldoet. In deze blog hebben we de 30 beste halal restaurants in Amsterdam geselecteerd die een scala aan keukens serveren, van het Midden-Oosten tot Aziatisch, van Indiaas tot Europees.

Je zult ook nuttige informatie vinden over de locatie en beoordeling van elk restaurant. Lees onze blog en ontdek de geweldige halal restaurants in Amsterdam.

Kathmandu Kitchen

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (1)

Kathmandu Kitchen is een halal gecertificeerd restaurant gelegen in Amsterdam, waar klanten de mogelijkheid hebben om te genieten van Nepalese en Indiase gerechten.

Met een menu vol verse ingrediënten, kruiden en specerijen kunnen gasten genieten van gerechten zoals Chicken Tandoori, Butter Chicken, Lamb Madras, Saag Paneer en meer. Dal Bhaat en Momos zijn ook beschikbaar.

Het personeel van Kathmandu Kitchen is attent en behulpzaam bij het uitleggen van elk gerecht. Gasten kunnen online bestellen of reserveren. Ook verzorgt Kathmandu Kitchen Catering in Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Purmerend.

Kathmandu Kitchen biedt een uitnodigende sfeer om halal gerechten uit Nepal en India te ervaren.

Balboastraat 24, 1057 VW Amsterdam | Google reviews (4.5) | kathmandukitchen.nl

De Kas

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (2)

De Kas is een van de beste halal restaurants in Amsterdam. Het biedt verse geoogste groenten en kruiden die worden geteeld in lokale kassen. Gelegen nabij het UNESCO-werelderfgoed in Beemster, oogst De Kas het hele jaar door waterkers, selderij, postelein en andere bladgroenten.

Het restaurant biedt een verscheidenheid aan tomaten, aubergines, aardappelen, courgettes, sperziebonen en basilicum voor het menu. Bovendien maakt de hydrocultuurkas het mogelijk om peulvruchten zoals kikkererwten op een duurzame manier te verbouwen.

Met de nadruk op het bieden van kwaliteitsvoedsel dat voldoet aan religieuze dieetvoorschriften en tegelijkertijd klanten de schoonheid van de Nederlandse natuur laat waarderen door middel van lokaal geteeld voedsel, is De Kas een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar smakelijke halal eetgelegenheden in Amsterdam.


Kamerlingh Onneslaan 3, 1097 DE Amsterdam | Google reviews (4.7) | restaurantdekas.nl

Sefa Restaurant BBQ & Grill-Room

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (3)

Sefa Restaurant BBQ & Grill-Room is een gerenommeerd eetgelegenheid gelegen in het centrum van Amsterdam, gespecialiseerd in het grillen van gerechten waarbij alle ingrediënten vers ter plaatse worden bereid. Het restaurant biedt een unieke ervaring met een scala aan verse, smakelijke kip döner en grill gerechten.

Hun doel is om hoogwaardig eten te bieden en de standaard te zetten in de horeca-industrie door alles vanaf het begin te bereiden. Sefa streeft er voortdurend naar om de meest verse ingrediënten en de best mogelijke service aan hun klanten te bieden.

Hun ambitie is om meerdere restaurants in heel Nederland te openen om meer mensen te bereiken die op zoek zijn naar halal gerechten. Met hun toewijding aan uitmuntendheid, is Sefa Restaurant BBQ & Grill-Room zeker een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar halal restaurants in Amsterdam.

Westermarkt 25, 1016 DJ Amsterdam | Google reviews (4.6) | sefarestaurant.nl

Himalayan Kitchen Restaurant

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (4)

Himalayan Kitchen Amsterdam staat bekend om zijn uitgebreide selectie smaakvolle en vullende Nepalese gerechten. Het restaurant biedt een verscheidenheid aan gerechten die geschikt zijn voor zowel vegetariërs als vleeseters, evenals opties die gecertificeerd Halal zijn. De porties zijn royaal, waardoor het de perfecte plek is voor een snelle maaltijd of een hele avond van culinair genot.

De service is vriendelijk en efficiënt, en klanten gaan tevreden weg na elk bezoek. De uitnodigende sfeer en heerlijke keuken maken van Himalayan Kitchen een van de ideale halal restaurants in Amsterdam om van kwalitatief halal eten te genieten.


Ten Katestraat 45H, 1053 BX Amsterdam | Google reviews (4.5) | himalayankitchen.nl

Golden Temple Vegetarian Restaurant

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (5)

Als je op zoek bent naar halal restaurants in Amsterdam, dan kan Golden Temple een geweldige plek zijn om te dineren. Golden Temple Vegetarian Restaurant is een halal restaurant dat een scala aan vegetarische gerechten biedt, geïnspireerd door de reizen van de eigenaren. Het menu biedt moderne interpretaties van traditionele Indiase gerechten zoals tikka masala en pakora, evenals veganistische alternatieven. Alle ingrediënten worden zorgvuldig gekozen om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de islamitische dieetwetten.

De sfeer is warm, uitnodigend en ontspannen, zodat gasten van hun maaltijd kunnen genieten zonder zich gehaast te voelen. Het personeel is deskundig en vriendelijk, zodat alle gasten een aangename ervaring hebben.

Met zijn unieke mix van smaken en sfeer zal Golden Temple Vegetarian Restaurant zeker aan de wensen voldoen van iedereen die op zoek is naar een halal restaurant.


Utrechtsestraat 126, 1017 VT Amsterdam | Google reviews (4.5) | restaurantgoldentemple.com

Bataat

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (6)

Bataat is een van de beste halal restaurants in Amsterdam, waar veganistische versies van traditionele Nederlandse gerechten worden aangeboden. Klanten kunnen kiezen uit hagelslag (toast met chocoladehagelslag), roze koek (kleine cake met roze fondantglazuur), boekweit- en bananenpannenkoeken, vegetarische bibimbap en de Dutch weed burger. Al deze gerechten zijn glutenvrij en geschikt voor veganisten.

Voor ontbijt of lunch kunnen klanten genieten van gezonde opties zoals verse salades of rauwe chocolade daderepen. Bataat biedt ook een ideale manier om gezond te blijven tijdens het reizen zonder de traditionele smaken van de Nederlandse keuken op te geven.

Het restaurant is trots op het aanbieden van betaalbare maaltijden die ook heerlijk en voedzaam zijn.


Eerste Oosterparkstraat 73, Eerste Oosterparkstraat 91, 1091 GW Amsterdam | Google reviews (4.5) | lunchroombataat.nl

La Vallade

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (7)

Gelegen in Amsterdam, is La Vallade een Frans restaurant dat Halal gerechten aanbiedt in een intieme sfeer. Het interieur wordt gekenmerkt door houten tafels en heldere kleurrijke muren, waardoor het een gezellige plek is voor het diner.

Het menu verandert regelmatig, zodat gasten telkens iets anders kunnen proeven wanneer ze langskomen. Alle gerechten worden bereid volgens strenge richtlijnen en het personeel geeft gedetailleerde instructies over hoe ze op de juiste manier verwarmd moeten worden voordat ze geconsumeerd worden.

Bovendien kunnen klanten een hoogwaardige ervaring verwachten, aangezien de chefs alleen de meest verse ingrediënten gebruiken. La Vallade is de ideale plek voor iedereen die op zoek halal restaurants in Amsterdam.

Ringdijk 23, 1097 AB Amsterdam | Google reviews (4.5) | lavallade.nl

Mount Everest Tandoori

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (8)

Mount Everest Tandoori biedt een authentieke Nepalese en Indiase eetervaring in Amsterdam, met traditionele en hedendaagse gerechten. Dit halal restaurant serveert een verscheidenheid aan curry’s, tikkas, kebabs, biryani rijstgerechten, evenals vegetarische specialiteiten.

Het eten wordt vers bereid met kruiden die rechtstreeks uit India en Nepal worden geïmporteerd om te zorgen voor de hoogste kwaliteitsnormen. Het personeel is deskundig en vriendelijk en biedt uitstekende klantenservice in een warme en uitnodigende sfeer.

Bovendien bieden ze afhaalmogelijkheden voor degenen die hun maaltijd thuis of onderweg willen genieten. Voor degenen die op zoek zijn naar een plezierige ervaring met heerlijke keuken die zowel halal als trouw aan zijn roots is, Mount Everest Tandoori staat hoog op de lijst van halal restaurants in Amsterdam.


Spreeuwenpark 3D, 1021 GS Amsterdam | Google reviews (4.5) | mteveresttandoori.nl

Vegan Junk Food Bar

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (9)

Vegan Junk Food Bar is gespecialiseerd is in veganistische versies van traditionele Nederlandse gerechten. Opgericht in 2017, was het het eerste restaurant in zijn soort en is het sindsdien gegroeid tot vijf locaties in heel Nederland.

Het biedt een innovatieve kijk op plantaardig eten, wat heeft geleid tot twee prijzen bij de Vegan Awards. De missie van Vegan Junk Food Bar is om positieve impact te creëren op dierenwelzijn, milieu en menselijk welzijn door middel van duurzame keuzes op basis van plantaardige voeding.

Op het menu staan onder andere burgers, hotdogs, sandwiches, salades en meer, allemaal bereid met veganistische ingrediënten die vleesgerechten nabootsen en toch volledig halal zijn. Ze serveren ook een scala aan desserts en alcoholische dranken voor wie wil genieten.

Staringplein 22, 1054 VL Amsterdam | Google reviews (4.5) | veganjunkfoodbar.com

Restaurant MOZO

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (10)

MOZO is een Marokkaans geïnspireerd eetgelegenheid gelegen in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. Het serveert traditionele gerechten zoals couscous, tajines en bastilla. Het restaurant haalt zijn specerijen uit de souks in Marokko en is halal gecertificeerd.

Vooral Tajine Tahlia is populair onder de gasten. Het is een vijf uur durende stoofpot van kalfsvlees, honing en speciale Tahlia kruiden.

Daarnaast pronkt MOZO met de sterkste Marokkaanse thee in Amsterdam. Het restaurant streeft ernaar een authentieke ervaring te bieden aan klanten die hen met smaken en bezienswaardigheden naar Marokko vervoert.

Het heerlijke eten, bereid met verse ingrediënten en hoogwaardige specerijen, maakt het een van de beste halal restaurants in Amsterdam.

Van Woustraat 89, 1074 AE Amsterdam | Google reviews (4.4) | restaurantmozo.nl

Papa Ali HALAL Steakhouse

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (11)

Papa Ali HALAL Steakhouse een scala aan gerechten aanbiedt, waaronder perfect bereide steak. Het restaurant heeft zowel halal als vegetarische opties beschikbaar voor gasten die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde maaltijd.

De steaks zijn hier een van de hoogtepunten, omdat ze met zorg en aandacht worden bereid om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Bovendien is de sfeer aangenaam en uitnodigend, waardoor het ideaal is om te genieten van een ontspannen avondje uit.

Bovendien voldoet Papa Ali ook aan speciale dieetwensen, zodat gasten erop kunnen vertrouwen dat aan hun behoeften wordt voldaan tijdens het dineren hier.

Al met al is dit een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar heerlijke halal gerechten in Amsterdam.

Prins Hendrikkade 102, 1011 AH Amsterdam | Google reviews (4.4) | papa-ali-hahal-steakhouse-mix-grill-restaurant.business.site

Marhaba – Marokkaans Restaurant

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (12)

Marhaba, een Marokkaans restaurant in Amsterdam, staat bekend om zijn Halal-gecertificeerde gerechten en warme gastvrijheid. Het restaurant opende zijn deuren in 1999 met de intentie om de familie bij elkaar te houden en tegelijkertijd smakelijk en betaalbaar eten te verzorgen. Het was het eerste alcoholvrije restaurant in Nederland en heeft nu twee vestigingen – een in Amsterdam West en een in Oost.

Het menu van Marhaba biedt heerlijke maaltijden die ook gezond zijn; alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en perfect gekookt. Klanten kunnen genieten van klassieke Marokkaanse gerechten en internationale specialiteiten zoals Halal Fried Chicken.

Het vriendelijke personeel van Marhaba streeft ernaar ervoor te zorgen dat alle klanten zich welkom, comfortabel en verzorgd voelen tijdens het dineren in het restaurant. Ze bieden snelle service met de nadruk op klanttevredenheid, zodat bezoekers elke keer een memorabele ervaring hebben wanneer ze bij Marhaba dineren.

Eerste Oosterparkstraat 123 BG, 1091 GX Amsterdam | Google reviews (4.4) | marhaba-amsterdam.nl

Nomads

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (13)

Nomads is een halal restaurant in Amsterdam, dat een uniek interieur biedt met een oriëntaalse basis en westerse touch. Het restaurant is gelegen aan de Rozengracht en beschikt over handgemaakt meubilair uit Marokko en Egypte. Het is ontworpen om een speciale atmosfeer te creëren die zowel oosterse als westerse elementen combineert.

Het decor bestaat uit betonnen muren, antieke tapijten, lage tafels en comfortabele zitplaatsen voor gasten. Het menu biedt een scala aan traditionele Midden-Oosterse gerechten, bereid met verse ingrediënten. Al het geserveerde voedsel wordt bereid volgens de islamitische dieetwetten.

De smaakvolle ambiance van Nomads heeft het tot een van de meest populaire halal restaurants in Amsterdam gemaakt, zowel bij de lokale bevolking als bij bezoekers.

Oranje-Vrijstaatkade 55, 1093 KS Amsterdam | Google reviews (4.4) | nomads-amsterdam.nl

Meatless District

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (14)

Gelegen in het hart van het ‘oude westen’ van Amsterdam, is Meatless District een moderne veganistische eetgelegenheid die plantaardige gerechten serveert voor brunch en diner. Het serveert de hele dag door creatieve co*cktails, veganistische wijnen en andere voedselproducten zonder dierlijke producten om bij het eten te begeleiden.

Gerechten worden dagelijks vers bereid met veel producten die in eigen huis worden gemaakt. Favorieten op het menu zijn gerookte ‘zalm’ bagel, paella, courgettesalade en veganistische burgers. Lokale producenten staan op het menu, zoals Max & Bien kazen, Oh Na mi kimchi, gerookte tofu van Franks Smokehouse, Vrdings gin en ambachtelijk gebakken zuurdesembrood.

Het team bestaat uit verschillende culturen en energieën; hun missie is om de groei van de veganistische scene te ondersteunen door een levendige maar gezellige eetervaring voor iedereen te bieden.

Dus, als je veganist bent en op zoek bent naar halal restaurants in Amsterdam, kan Meatless District een goede keuze zijn

Bilderdijkstraat 65-67, 1053 KM Amsterdam | Google reviews (4.4⭐) | meatlessdistrict.com

Taiko Asian Restaurant

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (15)

Taiko is een gerenommeerd retaurant in Amsterdam, en biedt een scala aan culinaire hoogstandjes met een focus op traditionele smaken.

Deze zomer heeft Taiko de handen ineengeslagen met Taiko Cuisine om haar klanten de mogelijkheid te bieden om het hele jaar door te genieten van haar kenmerkende gerechten. Chef Schilo van Coevorden en zijn team hebben een inspirerend menu samengesteld dat innovatieve gerechten laat zien.

De voortreffelijke locatie van het restaurant op het binnenplein van het Conservatorium Hotel draagt bij aan de aantrekkingskracht als een van de toonaangevende halal restaurants in Amsterdam. Niet alleen serveert het heerlijke gerechten, maar gasten kunnen er zeker van zijn dat hun maaltijden worden bereid volgens strikte islamitische dieetvoorschriften.

Taiko biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel de lokale bevolking als toeristen, met eersteklas service in een aangename sfeer.

Paulus Potterstraat 50, 1071 DB Amsterdam | Google reviews (4.3) | taikocuisine.com

Artisani

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (16)

Artisani is een gerenommeerde halal eetgelegenheid gevestigd in het centrum van Amsterdam, bekend om zijn ambachtelijke hamburgers en speciale koffies. Opgericht onder de vroege pioniers van de beweging, biedt Artisani een verscheidenheid aan heerlijke gerechten, waaronder hotdogs, taco’s en hun signature burger met kalkoen bacon.

De signature burger van Artisani is een favoriet onder klanten. Het bestaat uit een stapel dikke, op de houtskool gegrilde rundvleespatty, knapperige kalkoen bacon, tomaten, sla en de speciale sauzen van het restaurant, geserveerd tussen twee zachte boterachtige brioche broodjes. Klanten hebben het geprezen als een van de beste halal restaurants in Amsterdam vanwege zijn unieke smaakprofiel en gebruik van kwaliteitsingrediënten.

Naast het verrukkelijke eten biedt Artisani ook een gastvrije en uitnodigende sfeer. Het is een populaire hotspot geworden onder zowel de lokale bevolking als toeristen. Of je nu zin hebt in een heerlijke burger of een speciale koffie, Artisani is de plek om naartoe te gaan.

Tussen Meer 58-A, 1068 GC Amsterdam | Google reviews (4.3) | smartendr.be/kiosk/order/artisani

Restaurant Paloma Blanca

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (17)

Restaurant Paloma Blanca is een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar halal restaurants in Amsterdam met een hoogwaardige eetervaring.

Het restaurant is toegewijd aan het bieden van gasten een authentieke Marokkaanse sfeer en culinaire sensaties die nergens anders ervaren kunnen worden. Met zijn eenvoudige stoelen en tafels, muren versierd met woestijnkleurig hooi, leem en riet, en verleidelijke aroma’s die uit de keuken komen, creëert Paloma Blanca een werkelijk unieke omgeving.

Het menu biedt een scala aan gerechten geïnspireerd door de traditionele Marokkaanse keuken, bereid met alleen de meest verse ingrediënten. Gasten kunnen kiezen uit vlees-, vis- of vegetarische opties om hun eigen unieke maaltijd samen te stellen.

Om het geheel compleet te maken, zorgt attente service ervoor dat iedereen geniet van zijn tijd bij Paloma Blanca en tevreden en voldaan vertrekt.

Jan Pieter Heijestraat 145 H, 1054 MG Amsterdam | Google reviews (4.3) | palomablanca.nl

Kohinoor

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (18)

Kohinoor is een van de beste halal restaurants in Amsterdam dat een breed scala aan traditionele Midden-Oosterse gerechten aanbiedt, bereid met verse ingrediënten. Opgericht in 1981, heeft het restaurant erkenning gekregen voor zijn heerlijke keuken en toewijding aan kwaliteit.

Het menu biedt een scala aan smaakvolle curry’s, kebabs, tandoori gerechten en meer, die zeker aan elke smaak zullen voldoen. Reserveren wordt aanbevolen vanwege hun populariteit. Alle ingrediënten worden betrokken van lokale markten, zodat ze zo vers mogelijk blijven.

Klanten kunnen ook eten online bestellen of het rechtstreeks aan hun deur laten bezorgen. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke maaltijd thuis of wilt genieten van een avondje uit in Amsterdam, Kohinoor is de perfecte bestemming voor authentieke halal gerechten.

Westermarkt 29, 1016 DJ Amsterdam | Google reviews (4.3) | koh-i-noor-restaurant.nl

Indrapura

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (19)

Indrapura is een gerenommeerd Indonesisch restaurant in Amsterdam, dat een scala aan halal gerechten aanbiedt met de nadruk op traditionele smaken. Opgericht 27 jaar geleden, blijft het populair onder zowel de lokale bevolking als toeristen vanwege het uitgebreide eten en de lange traditie.

Het menu omvat rijsttafel, dat geserveerd wordt met houten vloeren en andere klassieke Indonesische gerechten. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en bereid volgens strikte islamitische voedingsvoorschriften.

Naast het heerlijke eten kunnen klanten genieten van de warme gastvrijheid van het deskundige personeel, dat elk gerecht met trots serveert. Indrapura is uitgegroeid tot een favoriete plek voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke halal eetervaring in Amsterdam.

Rembrandtplein 40, 1017 CV Amsterdam | Google reviews (4.2) | indrapura.nl

Sari Citra

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (20)

Sari Citra traditionele Indonesische gerechten aanbiedt, zoals nasi of bami rames, sate ajam, gado-gado en het overvloedige gerecht ‘Sari Citra’.

Opgericht in 1996 in de Saenredamstraat, verhuisde het in 2002 naar de Ferdinand Bolstraat. Gelegen in de buurt van de Albert Cuypmarkt en op slechts 5 minuten afstand van de Heineken Experience, is Sari Citra een ideale plek voor toeristen om authentieke Indonesische gerechten te ervaren.

Het restaurant heeft onlangs zijn activiteiten uitgebreid naar Purmerend, in het winkelcentrum Weidevenne. Kwaliteit en authenticiteit staan centraal en klanten kunnen dagelijks genieten van verse en zorgvuldig bereide gerechten.

Naast traditionele Indonesische gerechten biedt Sari Citra ook verschillende andere opties voor degenen die op zoek zijn naar halal voedselopties in Amsterdam.

Ferdinand Bolstraat 52bg, 1072 LL Amsterdam | Google reviews (4.1) | saricitra.nl

Restaurant Mesken

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (21)

Mesken biedt een scala aan Turkse en niet-Turkse gerechten die zowel smaakvol als voedzaam zijn en een breed scala aan diners in Amsterdam aanspreken. Het staat bekend om zijn kwaliteit, sfeer en service, evenals de Turkse gastvrijheid die het biedt.

Het menu omvat een verscheidenheid aan traditionele Turkse gerechten zoals shoarma en andere niet-Turkse items zoals kaassandwiches. De prijzen zijn redelijk en betaalbaar. Als halal gecertificeerd restaurant is Mesken een ideale optie voor iedereen die wil genieten van heerlijk eten en tegelijkertijd wil voldoen aan hun religieuze dieetwensen.

Het valt op tussen andere halal restaurants in Amsterdam door iets unieks aan te bieden: bezoekers kunnen echte Turkse keuken ervaren met al zijn smaken, aroma’s, specerijen en texturen.

Sumatrastraat 35, 37, 1094 LN Amsterdam | Google reviews (4.0) | restaurantmesken.nl

Wagamama Rembrandtplein

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (22)

Wagamama Rembrandtplein is een op Azië geïnspireerd restaurant gelegen in Amsterdam, dat een ruime selectie halal gerechten biedt. Het restaurant biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van heerlijk en betaalbaar eten zonder hun religieuze overtuigingen te compromitteren.

Alle ingrediënten worden betrokken van betrouwbare leveranciers, waardoor alle gerechten authentiek en halal zijn. Het menu heeft voor ieder wat wils, van klassieke favorieten zoals Pad Thai tot meer avontuurlijke opties zoals Japanse Curry Rice Bowls.

Voor degenen die op zoek zijn naar een lichte maaltijd of snack, zijn er ook verschillende kenmerkende salades en hapjes beschikbaar. Of je nu binnen eet of afhaalt, Wagamama Rembrandtplein biedt klanten een plezierige culinaire ervaring die aansluit bij hun dieetwensen.

Amstelstraat 8, 1017 DA Amsterdam | Google reviews (4.0) | wagamama.nl

Bojo Indonesian Restaurant

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (23)

Bojo biedt een unieke halal eetervaring in Amsterdam, met een scala aan traditionele Indonesische gerechten. Het restaurant is gunstig gelegen voor de fietsenstalling.

Het heeft een gezellige sfeer en vriendelijke service die het een aangename bestemming maken voor gasten. Het eten is uitstekend, vooral de ayam koedjang die erg pittig is.

Betaling moet alleen contant worden gedaan, dus klanten moeten voorbereid zijn om met geld te betalen.

Bojo biedt een authentieke en plezierige halal culinaire ervaring in Amsterdam die niet gemist mag worden.

Lange Leidsedwarsstraat 49 HS, 1017 NG Amsterdam | Google reviews (4.0) | bojo.nl

Istanbul Grill Restaurant

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (24)

Istanbul Grill Restaurant, gelegen in Amsterdam, biedt traditionele Turkse keuken die halal gecertificeerd is. Het restaurant combineert smaken uit zowel Europa als Azië voor een unieke culinaire ervaring.

Het restaurant is trots op het gebruik van verse ingrediënten, vaak over de grens heen om de beste kruiden, groenten en vlees te halen.

Alle halal gerechten worden aangeboden tegen een betaalbare prijs zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De gerechten worden bereid volgens eeuwenoude recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven, om authenticiteit en volle smaak te garanderen.

Gasten kunnen er zeker van zijn dat ze een echt speciale ervaring krijgen, op maat gemaakt door het deskundige personeel dat gespecialiseerd is in de Turkse keuken.

Nieuwendijk 51, 1012 MB Amsterdam | Google reviews (3.9) | istanbulgrillrestaurant.nl

Maximus Steakhouse

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (25)

Maximus Steakhouse is gespecialiseerd in houtskool gegrilde steaks, vergezeld van zeven unieke sauzen. Het restaurant ligt op vijf minuten afstand van het Rijksmuseum en biedt een verscheidenheid aan menu-items. Deze omvatten tonijnsteak, spareribs, kipsaté en meer. Een ruime selectie van sauzen is beschikbaar tegen een extra vergoeding van €2 per stuk. Het restaurant serveert ook alcoholische dranken voor degenen die ervoor kiezen om verantwoordelijk te genieten.

Maximus Steakhouse biedt een aangename sfeer om te genieten van heerlijk eten en kwalitatieve gesprekken te voeren met vrienden en familie. Met zijn diverse menu-opties en uitstekende klantenservice is het geen wonder dat dit restaurant een van de meest populaire halal restaurants in Amsterdam is geworden!

Max Euweplein 27, 1017 MA Amsterdam | Google reviews (3.8) | maximussteakhouse.com

Dana Halal Food

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (26)

Dana Halal Food, gevestigd in Amsterdam, is een fastfoodketen die betaalbare en vriendelijke service biedt met traditionele halal gerechten. Het serveert zowel kip- als rundvleesgerechten die halal gecertificeerd zijn voor degenen die de islamitische dieetvoorschriften volgen. De menu-items zijn geschikt voor alle leeftijden, terwijl het restaurant een gezellige sfeer biedt met comfortabele zitplaatsen.

De prijzen zijn redelijk en het personeel staat bekend om hun gastvrijheid en flexibiliteit. Bovendien maakt de gunstige locatie het gemakkelijk bereikbaar voor klanten die op zoek zijn naar snelle maaltijdopties of afhaalbestellingen.

Al met al biedt Dana Halal Food een plezierige eetervaring die voldoet aan de wensen van klanten die kwalitatieve halal gerechten zoeken in Amsterdam.

Lange Leidsedwarsstraat 5A, 1017 NE Amsterdam | Google reviews (3.6) | danahalalfood-amsterdam.nl

Meram

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (27)

Meram is een van de populaire halal restaurants in Amsterdam. Het biedt een verscheidenheid aan Turkse gerechten, waaronder heerlijke steaks en vegetarische opties. Meram serveert ook traditionele gerechten, drankjes en zelfs snacks.

Onlangs heeft het restaurant veel aandacht gekregen vanwege de zaterdag- en zondagochtend ontbijtbuffetten. Klanten hebben de snelle service geprezen die ze kregen bij het bestellen van hun gerechten, zoals de speciale Meram burger en Shoarma Pizza. Hoewel de burger sterk werd aanbevolen, was de pizza niet zo indrukwekkend. Frietjes waren een leuke toevoeging aan de maaltijd.

Al met al is Meram een geweldige plek voor degenen die op zoek zijn naar smakelijk halal eten in Amsterdam Centraal.

Meer en Vaart 175, 1068 LA Amsterdam | Google reviews (3.6) | meram.nl

Halal Fried Chicken

De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (28)

Halal Fried Chicken is een restaurant in Amsterdam dat een unieke eetervaring biedt en gespecialiseerd is in halal-gecertificeerde kipgerechten. Opgericht in 2014, levert HFC kwaliteitsproducten met verse ingrediënten en is uitgegroeid tot vijf vestigingen in heel Nederland. Elke locatie beschikt over een geavanceerde keuken en een aantrekkelijk interieur.

Het personeel is professioneel, vriendelijk en goed op de hoogte van hun producten. Klanten kunnen de hoogste normen van hygiëne en klantenservice verwachten wanneer ze HFC bezoeken. Dit restaurant serveert enkele van de beste kipgerechten in Nederland – een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een smakelijke maaltijd die voldoet aan halal richtlijnen.

Voor liefhebbers van kip zal “HFC” bovenaan de lijst staan van halal restaurants in Amsterdam. Dus, als je een kipliefhebber bent, zorg ervoor dat je de plek bezoekt!

Waterlandplein 280, 1024 NB Amsterdam | Google reviews (3.3) | halalfriedchicken.nl

Conclusie

De stad Amsterdam biedt een indrukwekkend scala aan halal restaurants voor haar inwoners en bezoekers. Van de traditionele smaken van Kathmandu Kitchen tot de moderne fusion gerechten van IZAKAYA, er is voor elk wat wils.

La Vallade biedt een unieke Frans-Marokkaanse ervaring terwijl Meatless District aantrekkelijk is voor zowel vegetariërs als veganisten. Voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke Indiase ervaring, zal Mount Everest Tandoori zeker in de smaak vallen.

Wat je voorkeur ook is, Amsterdam heeft tal van opties als het gaat om halal uit eten gaan.

Met de zorgvuldige overweging van deze 30 beste halal restaurants in Amsterdam kan men gemakkelijk de perfecte plek vinden voor een gedenkwaardige maaltijd.

Je kunt ook lezen:

  • Beste Indiase Restaurants in Amsterdam
  • Beste Restaurants in Amsterdam Centrum
De 25 X Beste Halal Restaurants in Amsterdam 2024 (2024)
Top Articles
“The Problem With Jon Stewart” to make its global debut September 30 on Apple TV+
Kentucky Track & Field and Cross Country Running News | Top Stories, Headlines, Articles
Smoothie Operator Ruff Ruffman
Texas Roadhouse On Siegen Lane
North Carolina Houses For Rent Craigslist
Indiana girl set for final surgery 5 years after suffering burns in kitchen accident
Flag Mashup Bot
Mets Game Highlights
Selinas Gold Full Movie Netflix
What Is Flipping Straights Ted Lasso
Leaks Mikayla Campinos
Fisher-Cheney Funeral Home Obituaries
Binny Arcot
Cvs Newr.me
The Emergent Care Clinic Hesi Case Study
Model Center Jasmin
Craigslist Pets Baton Rouge La
35 Best Anime Waifus Of All Time: The Ultimate Ranking – FandomSpot
Craigslist Chester Sc
Linus Tech Tips Forums
Henry Metzger Lpsg
Female Same Size Vore Thread
Proctor Motors In Lampasas
Gary Keesee Kingdom Principles Pdf
Week 8 – Quarter 1 Matatag DLL Daily Lesson Logs | September 16 – 20, 2024 DLL
Kahoot Spamming Bots
Pella Culver's Flavor Of The Day
Goodwill Winter Springs 434
Bodek And Rhodes Catalog
Palmer Santin Funeral Home Fullerton Nebraska Obituaries
Nickelodeon Home Media
8.7 Increase Of 841
Great Clips Radio Road
Craigslist In Visalia California
Live Gold Spot Price Chart | BullionVault
Busty Bruce Lee
Charm City Kings 123Movies
Sherwin Williams Buttercream
Best Pizza In Ft Myers
600 Aviator Court Vandalia Oh 45377
Bob Wright Yukon Accident
Lol Shot Io Unblocked
Sam's Auto Arena
22 alternatieve zoekmachines om nu te gebruiken
Intoxalock Calibration Locations Near Me
Sharon Sagona Obituary
Wat is een Microsoft Tenant
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Sicilys Pizza Promo Code 40 Off
Car Hire in Romania from £4/day - Search for car rentals on KAYAK
Deciphering The "sydneylint Leaked" Conundrum
ओ कान्हा अब तो मुरली की O Kanha Ab To Murli Ki Lyrics
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6281

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.